Loading...
Storitve 2017-10-10T11:24:07+00:00

NUDIMO VAM ŠIROK SPEKTER SPLETNIH STORITEV

Spletno partnerstvo je storitev za podjetja, ki se zavedajo, da je za uspešno poslovanje potrebna tudi aktivna spletna prisotnost, katere pa zaradi pomanjkanja časa ali znanj ne morejo uspešno izvajati ter v ta namen ne želijo zaposliti novega sodelavca. Sploh pa je sodelavce z že osvojenim in s kvalitetnim znanjem s tega področja izjemno težko najti, učenje in izobraževanje začetnika pa dolgotrajno, če želite doseči vidne rezultate. Zato je za vas najboljša rešitev t.i. outsourcanje, ki vam prinaša boljše rezultate za nižje stroške.

Več o storitvi
Kontakt

Zakaj spletna stran in na kaj biti pozoren

V današnji digitalni dobi si težko predstavljamo poslovanje brez spletne strani. Kot pravijo, če vas ni na spletu, najverjetneje ne obstajate. Zato je danes zelo pomembno, da ima vaše podjetje izdelano kvalitetno spletno stran. Zakaj?

Spletna stran je vaše marketinško orodje

Zelo pomembno, da je vaša stran kvalitetna, saj tako na vaše stranke naredi dober vtis. Zelo pomembno je tudi, da vaša spletna stran nudi tudi vse informacije o vašem podjetju in dejavnostih, ki jih opravljate – na hiter, pregleden in enostaven način.

Reference
Kontakt

Pregovor pravi,  da je najboljši prostor za skriti truplo druga stran Googla 😉

Optimizacijo vašega spletnega mesta se lotimo analitično, primerni smo za optimiziranje najtežjih ključnih besed. Na prvih mestih smo tudi, za besede, ki imajo močno konkurenco in tudi po več kot 70.000+ iskanj mesečno.

Vsake optimizacija je različna in tudi stroškovno se pripravi individualna ponudba, saj je ponudba posledica večih faktorjev, kot so zahtevnost ključne besede, potrebni popravki na strani ( onsite optimizacija), primerna struktura strani, …

Reference
Kontakt

Več kot 800.000 Slovencev je registriranih na najbolj popularnem družabnem omrežju Facebooku. Na svetu celo več kot 1,5 milijarde. Zato Facebook zagotovo predstavlja marketinško orodje za predstavitev vaših produktov, ki ga ne smete zanemariti. Pomagamo vam lahko na večjih področjih od vodenja vaše Facebook strani, do priprave kampanj za maksimalni izkupiček.

S pravilnim pristopom lahko preko Facebooka najhitreje vašim strankam sporočite o novostih, akcijah, … v vaši organizaciji.

Več o družabnih omrežjih
Kontakt

Slika po ve več kot 100 besed, video več kot 1000 besed. 

Ljudje vizualno sprejemamo svojo okolico, zato je pomembno kako se vaša organizacija predstavlja. Za vas smo primerni naslov za vse vrste grafičnega oblikovanja celostne grafične podobe vaše organizacije, kot tudi za letake, reklamne pasice, jumbo plakate, ki bodo zagotovo opaženi.

Reference
Kontakt

Potek razvoja spletnega mesta

1. SESTANEK

Pogovorimo se o vaših željah in potrebah, določimo nekatere smernice razvoja.

2. NAČRTOVANJE

Na podlagi vaših želja in potreb ter dejavnosti, v kateri delujete, vam pripravimo osnutek spletnega mesta.

3. RAZVOJ

Začnemo z razvojem vašega spletnega mesta. Sam razvoj lahko tudi spremljate “v živo” in spremljate napredek.

4. TESTIRANJE

Skupaj testiramo vaše spletno mesto, odpravimo morebitne napake in korekture. Na tej točki je že viden dejanski izgled in funkcionalnosti strani.

5. LANSIRANJE

Vaše novo spletno mesto v popolnosti zaživi za javnost. Nudimo vam razširitve, vzdrževanje, optimizacijo in oglaševanje.

Tukaj smo, da vam pomagamo izstreliti vaš posel

Imamo izkušnje, znanje, sledimo trendom,
ste na pravem naslovu

Začnimo skupno zgodbo